Gevoelens van stress, angst, verlies en hoop in coronatijd oudersElk gevoel heeft een kleur... hoe kleurt je kind in coronatijd?


Omgaan met gevoelens van stress, angst, verlies en hoop...


 

Webinar voor ouders:  Kinderen hebben nood aan zekerheid, veiligheid en duidelijkheid.


In ‘normale’ tijden is er ritme in ons leven,  voor kinderen een tijd om naar school te gaan,  naar de hobby’s, naar de grootouders en de vrienden. Ouders gaan buitenshuis werken, leerkrachten werken  zonder mondmaskers,...

Op dit moment  merken ook kinderen dat veel dingen anders lopen…We leven in coronatijd, een tijd waarin vele zekerheden op de helling staan, en kinderen dus verondersteld worden om soepel om te gaan met verandering. 


Bovendien kunnen kinderen  met heel wat zorgen zitten die ze oppikken vanuit onheilspellende berichten in de media, of ze schieten door in de angst door de corona-maatregelen en ze gaan zich net onveiliger voelen.

In deze webinar  wil ik jullie wat kaders, handvaten en tips mee geven om samen met de kinderen stil te staan bij deze ommekeer.
Want ieder ervaart op een eigen manier verlies.


Misschien geeft deze tijd je ook stof tot nadenken en komen we tot nieuwe en positieve wendingen in ons gezin en komt er op een manier ook meer evenwicht? 


We staan stil bij de gevoelens van angst, verlies, stress en hoop die verandering kan meebrengen en hoe woorden en creatieve opdrachten kinderen kunnen helpen om hier veerkrachtig mee om te gaan.
Info en inschrijvingen:


info@kroost.be